Tagság

Támogatóim
Csoportos oktatás
60.000 Ft/3 óra + lőtéri költség
(lőszer, korong, lőlap)
 

Maximum 5 fő részére. A csoport tagjai felváltva állnak lőállásba, a résztvevők egymás hibáiból is tanulhatnak. Ajánlott, hogy a csoport tagjai azonos tudásszinten legyenek.

Kérem, nézze át programjaimat, amelyeket különböző felkészültségű lövők számára állítottam össze. Természetesen ezeken kívül egyéni egyeztetés alapján minden, a vadászattal, lövészettel kapcsolatos elemet kombinálni lehet!

PROGRAMOK ÉS TANFOLYAMOK

1/1 oktatás
15.000 Ft/óra + lőtéri költség
(lőszer, korong, lőlap)
 

Golyós vagy sörétes fegyverrel, a kliens tudásszintjének megfelelő nehézségű feladatok, a biztonságos fegyverkezelés és a vadászaton/versenyen történő lövés leghatékonyabb tanulását teszi lehetővé.

Kezdő csomag
139.000 Ft/fő 
(A csomag tartalmaz 6 lőtéri alkalommal 250 sörét- és 50 golyóslövést, megfelelő fegyver kölcsönzéssel)
 

Vadászvizsgára készülőknek, teljesen az alapoktól kezdve a lőtéri viselkedéstől a fegyver biztonságos kezelésén át az első lövések leadása golyós és sörétes fegyverrel. A képzés célja nem kifejezetten a vadászvizsga abszolválása, hanem a kliens megfelelő irányba történő elindítása a lövészet útján, megmutatva a helyes irányt, biztos alapokat adva a további tanulásnak. A program végére az átlagos képességű lövő elsajátítja a biztonságos fegyverkezelés alapjait és a vadászvizsga által előírt lővizsga szintet biztonsággal teljesíti. Ezen alapokat tovább gyakorolva a lövő természetétől és a tanulás intenzitásától függően képessé válik éles vadászati szituációkban biztonságosan és eredményesen kezelni fegyverét.

Vadászidény előtti felkészítés
50.000 Ft/2x2 óra + lőtéri költség
(lőszer, korong, lőlap)
 

Fegyver állapotfelmérés, golyósfegyver-belövés, a sörétes fegyver tusméretének ellenőrzése. Segítség a megfelelő fegyver, kaliber, távcső, lőszer, lövedék és egyéb felszerelés kiválasztásában. A tervezett vadászati szituációknak megfelelő golyós, sörétes gyakorlás, az esetleges hibák feltárása, kijavítása.

Egynapos golyós csomag
20.000 Ft/nap/fő + lőtéri költség
(lőszer, korong, lőlap)
 

Legtöbb 10 fő részére! Golyós fegyver állapotfelmérése, belövése. Kaliber, céltávcső, lőszerválasztási tanácsok. A golyós fegyver és optika karbantartása, beállítása. A biztonságos lövés leadásának feltételei. A különböző lövedékek hatása vadtestben(zselatintömb). A résztvevők által használt lőszerek sebességmérése. Különböző testhelyzetekből való lövészet 30 és 200m között, feltámasztást segítő eszközök. A mozgó vadra való lövés technikája, gyakorlása.

 

Szükséges lőszer mennyiség: 60 db.

Igény esetén fegyvert és lőszert biztosítok. 

Oktatás vadászaton
150.000 Ft/nap/fő + ellátás
 

 

Oktatás vadászaton, töltögetés párpuskával: A teljes vadásznap végigkísérése, az éles szituációban jelentkező hibák azonnali korrigálása, a vadász segítése. Amennyiben a kliens párpuskával vadászik, a fegyverek biztonságos töltögetése. Mindenképpen ajánlott a vadásznap előtt egy lőtéri gyakorlás.

Oktatás céges/baráti rendezvényen
130.000 Ft/nap + lőtéri költség
(lőszer, korong, lőlap)
 

A résztvevők biztonságos fegyverkezelésének biztosítása, a sörétes/ golyós fegyver kipróbálásának lehetősége. Könnyű célokkal a sikerélmény biztosítása.

Vadásztanfolyam Tolna megyében, Iregszemcsén

(a Hubertus Kft. szervezésében)

 

A  Hubertus Kft és Varga András már Tolna megyében is várja a vadászat iránt érdeklődőket! A sikeres Vadászvizsgára való felkészítés részeként az elméleti és gyakorlati oktatás a Varga Vendégház akár 20 fő befogadására is alkalmas tantermében illetve az Iregi Barátság Vadásztársaság területén történik.

 

A Vadászvizsga szerves részét képző lövészeti vizsgára Varga András készíti fel a hallgatókat, míg a tanteremben trófeák, hullajtott agancsok és preparátumok segítik a hallgatók felkészülését.

A lőgyakorlat a sióagárdi lőtéren kerül megrendezésre 

 

Bővebb informácóit az alábbi elérhetőségeinken kaphat Gubritzky Máriától.

 

Telefon: +36/28-610-975

Mobil:+36/30-228-42-81

E-mail: hubertus@hubertus.com, maria@hubertus.com

Web: Hubertus vadászképzés