top of page

TANFOLYAMOK

Korongvadászatban többszörös  magyar bajnoki, kombinált vadászlövészetben kétszeres Európa bajnoki címet szereztem az évek során, sok egyéb dobogós helyezés mellett.

 

A hivatásos vadászi múlt és a 15 év aktív versenyzés mind golyós, mind sörétes fegyverrel jó alapot biztosít az oktatáshoz legyen a kliens akár kezdő vadász vagy tapasztalt versenyző.

 

Oktatási módszerem személyre szabott, minden ügyfelemnek tudásához mérem a teljesítendő feladatot, ami által eredményesebben, biztonságosabban és szebb stílusban tudja kezelni fegyverét. Általában egyénileg tartok foglalkozásokat. Az oktatás során nem csak a fegyver kezelését és a lőtechnikát sajátítja el a tanuló.

 

Foglalkozunk a vadászaton való viselkedéssel, gyakorlati ballisztikával, fegyver, optika és lőszerismerettel. Érintjük a különböző vadászati módok eredményes műveléséhez szükséges tudnivalókat és a hozzájuk kapcsolódó felszerelési tárgyak helyes használatát.

FITASC Cseh Nagydíj eredményhirdetés
1/1 oktatás
20.000 Ft/óra + lőtéri költség
(lőszer, korong, lőlap)
 

Golyós vagy sörétes fegyverrel, a kliens tudásszintjének megfelelő nehézségű feladatok, a biztonságos fegyverkezelés és a vadászaton/versenyen történő lövés leghatékonyabb tanulását teszi lehetővé.

bottom of page